Reisverslag  Dag 19 - Woensdag 10 Juni 2015

 

04:30 Wakker. Ja, dat is toch echt te vroeg. Het blijkt wel wat warmer geworden te zijn, maar vanwege de straatgeluiden slaap ik met de ramen gesloten. Die zet ik nu even tegen elkaar open waardoor het even goed lucht. Daarna sluit ik ze weer en stap mijn bed in en val, gelukkig, meteen weer in slaap.

07:30 De wekker gaat. Waarom? Omdat het vandaag een werkdag is en ik voordat het 8:00 in Nederland is altijd wat tijd wil hebben voor als ik nog wat moet fiksen. Dit blijkt gelukkig niet nodig. Dus met wat koppen warme koffie en een ontbijtje ga ik aan de slag met de acties die men van het werk graag gedaan ziet tijdens mijn vakantie.

Met Evers staat op aan en onderbroken door Alla de schoonmaakster, werk ik de hele ochtend door. Natuurlijk wel een kleine middagpauze, maar daarna gewoon door. Ik wil een bepaald gedeelte vandaag afronden. Helaas ga ik niet alles afkrijgen, dat weet ik nu al, want een bepaald probleem, of uitdaging, blijft nog steeds zonder oplossing. En dan wordt het lastig. Maar goed, het is uiteindelijk begin van de avond en ik kan het goed wegleggen. Tussendoor heb ik even van de zon zitten genieten en mijn rustmomenten gepakt.

De avondmaaltijd wordt op de kamer genuttigd waarna ik aan het verslag begin. Ja, dat was toch best wat tikwerk. Het is nu 21:50 en ik ben bij de tijd. Morgen ga ik een dag prikken waarop ik met Ruud op safari ga. En wat er verder nog op Kreta gedaan gaat worden? Dat zal de toekomst uit gaan wijzen. Ik ben hier tot de avond van 19 juni, dus heb nog even. Voor die tijd zal er vast weer een update gedaan zijn.

Wordt vervolgd...

Zo, de laptop uit, even afdraaien door wat rond te lopen en muziek te luisteren. Vermoeidheid slaat toe en ik ga zeker niet nog ergens een drankje pakker maar duik lekker mijn bed in. Om 23:15 sluit ik mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2015 op een rijtje