Reisverslag  Dag 22 - Zaterdag 13 Juni 2015

 

08:30 Wakker. Is het nou de alcohol of het late tijdstip van slapen die ervoor zorgt dat ik nu later wakker word? Ik blijf op bed nog even internetten, wordfeud en sudoku spelen. Een uur later sta ik op en maak mijn ontbijt. Armandos is met Mike druk bezig. Ik krijg vanaf maandag buren. Mik wil mijn internetkabel anders laten lopen en ik help hem natuurlijk daarbij. Ik hoor van Armandos dat mijn buren een Duits stel is wat via internet geboekt heeft.

Bij de boekhandel is het blijkbaar vrouwenpraatgroep tijd, daar ga ik echt niet bij zitten. En dus rijd ik wat door Malia heen en stuur dan op Nemo aan. Daar is het ook rustig. Ik drink er wat koffie en ga dan bedenken wat ik vandaag verder nog ga doen. Echter, het hachee gevoel slaat toe en ik blijf de hele middag rustig thuis.

In de avond ga ik dan wel naar Ruud, Maria en Cooper. Die laatste speelt met een bal en met zoveel energie dat ik er ook duizelig van wordt. Ruud hoeft er al helemaal niet naar te kijken. Zoveel energie in dat kleine beestje.

We eindigen binnen voor de tv. Maar ik voel mijn oogleden steeds zwaarder worden, iets waar Ruud ook last van heeft. Om 22:45 sluit ik mijn luiken na deze weinig enerverende dag (maar die moeten er soms ook zijn).


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2015 op een rijtje