Reisverslag  Dag 23 - Zondag 14 Juni 2015

 

08:30 Wakker maar ik blijf lekker nog even in bed liggen. Uiteindelijk sta je dan toch maar op, neem je een douche, zet je koffie en maakt een ontbijtje. Hierna meld ik mij bij Nemo bar voor wat vers geperste vitamines en nog wat koffie. Oh, wat kan ik nu al uitkijken naar de massage vanmiddag.

Het begint wat drukker op het strand te worden aangezien de wolken steeds meer verdwijnen. Nu de koude wind van zee nog maar dat komt omdat het zeewater echt nog niet opgewarmd is. De uren vliegen voorbij als je het naar je zin hebt en dus is dat ook bij mij zo. Ik moet naar huis om mij even om te kleden en meld mij keurig op tijd bij Litsa.

Die neemt mij mee naar de massageruimte waar de kaarsjes al branden en de ontspannende muziek al speelt. En de massage begint en het genieten ook. Het uur is enkel alweer zo snel voorbij maar dit keer gaat Litsa door met 15 minuten hoofdmassage. Wat is dat ook lekker zeg! Ze laat mij even lekker liggen bijkomen en als ik uiteindelijk mij weer meld bij de Fish Spa staat ze kaartjes uit te delen om mensen binnen te krijgen. Ze ziet mijn glimlach en barst in lachen uit.

Er was geen spiegel in de ruimte maar blijkbaar zit mijn haar compleet in de war door de massage. Ze is zo vriendelijk om mij even te helpen het weer enigszins in model te helpen. Ik bedank haar zeer voor de zalige massage en beloof haar dat ik er zeker nog een keer voor terugkom.

Ik rijd rustig naar huis en val daar meteen in slaap. Een tweeënhalf uur later word ik wakker en is de avond al begonnen. Ja, zo vliegen ze voorbij, maar dit soort dagen wil ik best wel vaker hebben. Ik ben helemaal ontspannen en heb er zin in. Dat hebben ze ook bij Cretan Family want er is een grote groep Duitsers neergestreken en Jorgos en Aristo lopen al volop grappen te maken. Maar ze vergeten ook de andere gasten niet.

Het eten was weer heerlijk en ik moet van Aristo na de raki een paar keer de zin zeggen "me lene Yiannis kai ieme kala" (ik heet John en ben oke). Dit ter controle van mijn geestelijke gesteldheid. Ja ook voor psychologische hulpverlening kunt u bij Cretan Family terecht.

Het is iets voor 23:00 als ik bij de mini golf wil kijken of Mike er nog is. Die sluit net af samen met Pella, Ruud, Maria en nog wat andere vrienden. Ik kom erg uitgelaten over op de groep, zij denken dat dit van de drank komt, ik weet zeker van niet. Maar ik maak ze goed aan het lachen, Ruud heeft al snel spierpijn in zijn kaken. Maar ook aan deze leut komt een eind en om 0:00 sluit ik mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2015 op een rijtje