Reisverslag  Dag 33 - Woensdag 24 Juni 2015

 

08:00 De wekker gaat. Vandaag weer een werkdag dus ik kan kort over deze dag zijn. Toch bevalt mij deze werkwijze wel. Overdag werk ik, daarna wordt het verslag bijgewerkt. Een hele dag achter de laptop en daarna weer vakantie.

Dus na het ontbijt ga ik aan het werk. Natuurlijk wel soms even de benen strekken, koffie halen, even in het zonnetje zitten en een lunch. Eind middag sluit ik het werk af en is het verslag aan de beurt. Ondertussen heeft Ruth foto's gemaakt van twee door Rita gemaakte hapjes. En ja, die mogen daarna wel ook geproefd worden. Zwaar werk en dus mag ik ook meehelpen met proeven.

Het is nu 19:40 en ik ben weer helemaal bij de tijd. Morgen weer een lekkere rit en eind van de middag gaan we naar Lena. Zaterdagavond wil ik naar een concert van Yiannis Kotsiras in Ioannina. Of dat gaat lukken? En wat er verder nog gebeurt? Blijf mij volgen.

Wordt vervolgd...

Ik mag bij Ruth en Jaap aan tafel plaatsnemen en het wordt een gezellige en heerlijke avond. Gezellig omdat het leuke mensen zijn met voldoende gespreksstof en heerlijk omdat Yiannis weer de meest heerlijke gerechten uit de keuken laat komen. Uiteindelijk laat ik zelfs de raki uit Kreta op tafel komen en die doet zijn spreuk eer aan: "Raki connecting people". Het is 23:45 als ik voldaan mijn luiken sluit.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2015 op een rijtje