Reisverslag  Dag 35 - Vrijdag 26 Juni 2015

 

08:15 Wakker en ik doorloop het normale ochtendritueel. Na het ontbijt is het afscheid nemen van Jaap en Ruth. Ik zal ervoor zorgen dat mijn foto's gebrand worden op DVD's en laat ze dan hier voor haar liggen. En als er iets bruikbaars bij zit dan mag ze die gebruiken voor het boek of de website.

En nu ben ik de enige gast in het hotel. Er staat de komende dagen niemand geboekt maar ik hoop toch wel dat er zich mensen uit bijvoorbeeld Parga melden voor een paar nachten. Nadat Rita de kamers heeft schoongemaakt en de wasmachine draait, stapt ze bij mij in de auto en rijden we naar Ioannina. Ja, inderdaad, ik heb de voorstoel vrij van spullen gemaakt, dat kon nu nadat er 16 liter schoonmaakazijn uit de kofferbak is verdwenen.

We maken een stop bij de winkel van Nina, de masseuse waar ik diverse keren een massage mocht ontvangen. Ze is echter bezig met lesgeven. We rijden door naar Ikea en Jumbo. Ik zet haar af bij Ikea en ga zelf bij Jumbo winkelen. Hierna loop ik ook nog even Intersport door maar eindig uiteindelijk bij H&M waar ik wel slaag voor twee nieuwe korte broeken. En hier loopt Rita ook nog even te shoppen terwijl ik haar Ikea spullen bewaak en een cola-light drink bij Ikea.

Daarna gaan we terug naar huis waar we het nog eens bij Nina proberen. Helaas is ze ook nu bezig en dus ga ik haar een sms sturen. We zijn keurig op tijd weer thuis in Ano Pedina voor de lunch. Na de lunch ga ik even op bed liggen lezen en zijn mijn ogen toch echt even dicht gevallen. Aldus is het alweer snel het begin van de avond. Hierover kan ik kort zijn, die is stil verlopen met - op mijn verzoek - een beperkte avondmaaltijd. Uiteraard afgesloten door een tsipouro, sluit ik om 23:15 mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2015 op een rijtje