Reisverslag  Dag 52 - Maandag 13 Juli 2015

 

08:30 Wakker. Ik ben vaker in het hotel geweest en ken de weg naar het ontbijtbuffet. Na het ontbijt start ik de auto en rijd naar de supermarkt waar Alma werkt. Die is er niet en ook niet de spullen die ik wil hebben. Dus naar de super voorbij Skala Rachioni en daar vind ik wel de gewenste spullen.

Als ik om 10:30 bij het huis van Elsbeth en Stelios aan kom, is Elsbeth net wakker. Vanochtend zijn Ioli en Tim van kamp opgehaald, die liggen nu uitgeteld op bed. Elsbeth heeft ook nog even liggen slapen maar nu is het tijd voor koffie. Ook de jongens komen een voor een boven. Het is minder laat geworden maar ze hebben weer mooie verhalen.

Hierna rijd ik terug naar het hotel, kan mijn auto mooi onder een overhangende boom kwijt en loop daarna het centrum door naar de oude haven en iets verder. Daar is de Aqua beachbar en daar ga ik een tijd zitten voor koffie en een kleine lunch. Dan loop ik terug en ga lekker even liggen en val in slaap.

Na wakker te zijn geworden ga ik liggen lezen en neem daarna weer eens een lekkere douche. Het is 19:45 als ik op mijn gemak naar de oude haven weer loop. Op de hoek ga ik bij bar Karanti zitten voor een koffie en uitzicht op de ondergaande zon. Er naast zit een piizeria en daar heb ik met Elsbeth afgesproken. De jongens vinden mij wel een toffe gast en wilde mij graag erbij hebben. Ze zouden er om 20:30 zijn maar dat wordt altijd later, zelfs bij een half Griekse als Elsbeth. Om 21:00 verschijnen de jongens en niet veel later ook Elsbeth, Tim en Ioli.

Als we net drie mega pizza's hebben gekregen komt Thanasis er met zijn kinderen bij zitten. Ook hij en zijn kids helpen om de drie pizza's de baas te worden en daardoor lukt het. De jongens gaan daarna op meidenjacht, Ioli en Tim met de kinderen van Thanasis naar de kermis. En dus blijven Elsbeth, Thanasis en ik over. We praten over de crisis, ervaringen met toeristen, reisbegeleiders en autoverhuur. Thanasis kan leuk vertellen en daardoor vliegt de tijd. Elsbeth gaat Tim en Ioli halen en ik loop terug naar mijn hotelkamer. Om 01:00 sluit ik mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2015 op een rijtje