Reisverslag  Dag 59 - Maandag 20 Juli 2015

 

10:30 Zo lang heb ik in de hele vakantie nog niet uitgeslapen! Ik was om 6:30 wel even wakker maar heb toen het luik gesloten en mij omgedraaid. Na het ontbijt merk ik dat mijn hoofd - en dan vooral mijn oren - problemen met de warmte krijgen. Mijn buisjes van Eustachius zitten wat verstopt en met deze warmte kan dat zo uitdraaien op een middenoorontsteking. Iets wat je echt niet wilt hebben. Gelukkig heb ik spray bij mij en na het ontbijt begin ik dus met ontstoppen. Helaas betekent dat dus ook even niet zwemmen. Ik weet dat ik in het water altijd wel onder wil duiken, dus kan ik beter niet het water in kan gaan.

Het gevoel van een kop vol watten is niet zo snel voorbij. Ik neem twee aspirine en duik mijn bed weer in. Als ik weer wakker ben is het gevoel een stuk beter geworden. De spray heeft ook zijn werk wat kunnen doen. Ik besluit van de maandag dan maar wasdag te maken. Elsbeth heeft vanochtend weer een lading weggewerkt en nu staat de wasmachine leeg. Ik stop er dus wat kleding in en zet hem aan.

Dan kruip ik in de stoel met mijn leesboek. Ook dit boek, Erik Jan Harmens - Hallo Muur, is een aanrader. Er zit wel een verhaallijn in, maar je kan het ook zien als een verzameling columns. Vandaag eet ik thuis, ik heb gehaktballetjes en er is brood genoeg. Ook een cup-a-soup is goed weg te krijgen.

De wasmachine is klaar maar de droger is nog bezig met een lading van Elsbeth. Ik hang dus alles ouderwets op een droogrek. Het is in het washok voldoende warm, dat is morgenochtend allemaal keurig droog. Nadat de was hangt ga ik nog even door met lezen en voel mij dan slaperig worden (kan ook door het flesje retsina wat ik bij het eten op heb gedronken). Ik sluit vroeg, dat wil zeggen 22:45, mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2015 op een rijtje