Reisverslag  Dag 23 - Vrijdag 17 Juni 2016

 

05:30 Wakker. Ja dag, dat is toch echt te vroeg. Na een paar keer draaien dan toch weer in slaap gevallen en word ik om 8:30 weer wakker. Een eigen ontbijtje met koffie gemaakt en daarna foto's uitgezocht om online te zetten. De tijd verder volbracht met allerlei rustige activiteiten totdat ik om 13:30 alvast richting Fish Spa ga. Daar mag ik meteen de vissen voeren met mijn onderbenen en voeten.

Poulina neemt mij daarna onder handen voor een rustgevende massage. Litsa werkt er helaas niet meer, die was vorig jaar wel heel goed. Maar Poulina doet er bijna niet voor onder. Daarna nemen de andere dames mijn nagels onder handen en ben ik weer helemaal bijgewerkt.

Ik ga thuis een tijd liggen lezen en na een douche om de olie te verwijderen ga ik richting de tuin van Ruud en Maria. Even een koffie daar, Ruud is al terug van een rit met Amerikanen van een cruiseschip. Die wil hij vaker doen, ze hebben hem goed getipt.

Dan is het door naar Cretan Family waar Jorgos, Aristo en Eddy weer bezig zijn de mensen te vermaken en hen lekker voedsel voor te schotelen. Bereidt door kirie Kosti die nog steeds de controle in de keuken heeft. Uiteraard een saganaki tiri en ik krijg daarna lam uit de oven. Heerlijk. Natuurlijk komt de raki fles op tafel.

Voordat ik naar huis ga, ga ik Mike nog even gezelschap houden bij de minigolf. Het is enorm rustig op straat en hij heeft dus weinig klandizie. Net als hij wil afsluiten komen er nog twee om een rondje te spelen. Zuchtend neemt hij toch maar weer plaats. Het zijn uiteindelijk weer een paar euro extra.

Ik help hem daarna afsluiten en we gaan huiswaarts. Om 1:00 sluit ik mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2016 op een rijtje