Reisverslag  Dag 25 - Zondag 19 Juni 2016

 

08:15 Wakker. Hoofd is helder, komt doordat de raki puur is, niks chemisch. Na ontbijt en koffie is het toch nu echt tijd voor het verslag. Dus de hele dag tik ik driftig door. Wel af en toe de benen strekkend want het is geen kantoorstoel waarop ik zit. Maar alles om jullie, lieve kijkbuislezertjes, een inkijk in mijn leven te geven. Het is het zwoegen hopelijk waard geweest.

Het is nu 16:00 en ik ben helemaal bij (zucht). Zo ga ik dan de site bijwerken, mensen inlichten, nog even een klusje voor het werk doen en dan mijn zusje bellen. Daarna een douche en uit eten.

De volgende update zal wat minder lang op zich laten wachten maar wanneer die is durf ik niet te roepen. U ziet het vanzelf.

Wordt vervolgd...

Het klusje voor het werk is snel gedaan en daarna bel ik mijn zusje. Alweer ben ik niet op haar verjaardag aanwezig maar ze is het nu al wel gewend. En met de huidige techniek lijkt het alsof ze bij mij staat als ik tegen haar praat.

Ik neem daarna een douche maar merk dat ik geen puf heb om mij aan te kleden voor het avondeten. Helemaal als ik even het raam open van de badkamer. De hele dag in de airco (en die staat op 24 graden) is een heel ander iets dan de 33 graden buiten. Die muur van warme lucht doet mij definitief besluiten op de kamer te eten. Broodje, bouillonsoepje, het is genoeg. Tijdens het eten lekker onderuit en video's van internet kijken.

Zo gaat de avond voorbij en sluit ik om 23:15 mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2016 op een rijtje