Reisverslag  Dag 29 - Donderdag 23 Juni 2016

 

07:30 Ik ben wakker en besluit eens een vroege plons in de zee te nemen. Normaal doe ik dat aan het eind van de middag maar dit lijkt mij eigenlijk ook wel een mooie start van de dag. Zo gezegd, zo gedaan. Wel staat er vanochtend flink wat wind en zijn er flinke golven. Ik ga dus niet ver de zee in en voel dat het zeewater nu lekker koel is.

Thuis meteen onder de douche en daarna een ontbijt. De dag kan beginnen! Die begint vandaag met een koffie bij Pellagia. Ook haar vertel ik het verhaal van Trudy. Hierna door naar Nemo om Anita even bij te praten en met mijn leesboek op de bank te zitten. Ik heb om 14:00 een massage gepland staan, die kan ik wel gebruiken.

Van Anita krijg ik twee tosti's, meer hoef ik niet dat ligt ook niet lekker op de massagetafel. Echter, om 14:00 ben ik nog niet aan de beurt. Het is goed druk en een van de andere meisjes is opgestapt. Poulina is dus echt aan het vliegen om alle afspraken toch maar door te laten gaan. Ze vraagt mij of ik instem met een kortere massage. Natuurlijk doe ik dat, ik heb niets aan een masseuse die vanwege de stress niet goed massage kan geven. Beter een halve goede massage dan een hele slechte.

Hierna ga ik naar mijn kamer liggen lezen op bed. Wel met een badlaken eronder om te voorkomen dat de olie in het bed trekt. En zo val ik even goed in slaap.

De avond wordt bij Cretan Family doorgebracht. Trudy blijft nog in ziekenhuis maar het gaat stukken beter. Ik was vroeg bij de taverna om te eten en dus ga ik na het eten bij Mike zitten (minigolf Malia) en zitten we te kijken naar wat er weer op straat langsloopt. Morgenavond is ook hun oudste zoon terug van de universiteit op het vaste land en gaan we een borrel pakken bij Nemo. Nu help ik Mike afsluiten en sluit ik om 0:30 mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2016 op een rijtje