Reisverslag  Dag 31 - Zaterdag 25 Juni 2016

 

08:30 Wakker. Nu even geen duik in de zee. Wel een ontbijtje en het verslag. Het is nu alweer 12:00 als ik bij ben. De komende dagen zijn goed vol gepland, het zijn de laatste dagen op Kreta, dinsdag verlaat ik het eiland en mijn vrienden alweer. De tijd vliegt!

Vanavond is er een bbq bij Ruud en Maria want ook Emmanuela is terug op het nest (afgelopen nacht aangekomen). Zij wist nog niet dat het nieuwe hondje er al was maar dat weet ze nu zeker wel. Vanavond maar horen hoe dat was voor haar.

De volgende update komt dus weer vanaf het vaste land, Kala Nera op het schiereiland Pileon.

Wordt vervolgd...

Natuurlijk was ik de eerste gast op de bbq bij Ruud en Maria. Ruud was net thuis maar moest van Maria meteen aan de slag. Haar vader deed normaal de bbq aan en verzorgde het vlees. Maar die heeft drie weken geleden een verkeersongeval gehad en ligt op bed te herstellen. Ik zie Emmanuela die mij komt begroeten en daarna naar Max loopt. De nieuwe hond heeft dan toch de naam Max gekregen en Emmanuela is er maar wat blij mee. Tot haar grote verrassing was Max gisterenavond laat meegekomen naar het vliegveld om haar op te halen.



Dan arriveert de vriendengroep en heeft Ruud de bbq perfect onder controle. De dames komen met alle andere gerechten en al snel zitten we te smullen en te lachen. Allerlei verhalen gaan over tafel. Ik heb aan het begin van de Kreta dagen het verhaal vertelt dat vrouwen graag de Belgische brandweer na doen (doe dit, doe dat). Ook nu gaat dat weer de tafel over waarbij de dames kijken met een blik van "ja, natuurlijk" en de mannen van "zucht". De avond vliegt in gezelligheid voorbij en om 1:00 sluit ik mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2016 op een rijtje