Reisverslag  Dag 34 - Dinsdag 28 Juni 2016

 

08:30 Wakker. Tijdens het ontbijt belt Mike. Hij zit bij Blue Sky en meldt dat Pella naar Heraklion is. Als ik zin heb kan ik onderweg koffie ophalen (hij heeft reeds besteld) en naar Blue Sky komen. Daar bekijk ik de gerenoveerde appartementen waar nu Russische gasten in zitten in plaats van gekke Engelse jeugd. Ik betaal hem alvast mijn verblijf in Sinero zodat ik dat niet kan vergeten.

Want vanavond verlaat ik Kreta en dus staat vandaag weer in het teken van afscheid nemen. Dan belt Pella dat ze terug is uit Heraklio. Ik ga naar de boekwinkel en Mike zal snel volgen. Maria, Emmanuela en Max zijn er ook al. Van Pella krijg ik een frappee nadat ik zelf een fles koud water bij de supermarkt heb gehaald.

Na een tijdje moet ik dan echt afscheid nemen van Mike en Pella. Ik zie de Jongeneelen dames vanavond nog. Ik rijd door en stop bij de scooterverhuur. Daar licht ik Stavroula in dat de scooter vanaf 18:00 bij Sinero opgehaald kan worden. Ik mag haar de volgende keer gewoon een berichtje sturen dan staat de scooter bij Sinero al op mij te wachten.

Dan door naar Nemo waar ik een water en een jus neem. Eten doe ik er straks want ik heb nu eerst een massage van een uur. Na de massage bedank ik Poulina hartelijk voor de heerlijke massage en rijd ik terug naar Anita. Daar eet ik wat en ook dan neem ik daar afscheid. De dagen zijn voorbij gevlogen en zal ik weer een jaar de hartelijkheid van Anita moeten missen.

Thuis pak ik de spullen en ruim die in de auto in. Als ik in sta te pakken wordt de scooter al opgehaald en niet veel later sluit ik de kamer af nadat ik hem nogmaals gecontroleerd heb. De auto gestart en naar huize Jongeneelen. Daar krijg ik nog een frappee, zitten we wat te praten en met Max te spelen. Ruud bekijkt nog even mijn auto en dan is ook hier het afscheid nemen gekomen.

Ik stuur de auto naar Heraklion en kom in de haven aan. Bij de boot staat de vertrektijd van 21:30 terwijl ik dacht dat het 21:00 was. Het blijkt ook op de ticket te staan maar daar had ik overheen gezien. Ik ben er dus 2 uur voor vertrek maar toch rijd ik de auto de boot op. Ik heb een hut en die zoek ik op en ga liggen lezen. Ik eet nog een broodje en terwijl de boot net Kreta verlaten heeft, sluit ik om 22:15 mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2016 op een rijtje