Reisverslag  Dag 37 - Vrijdag 1 Juli 2016

 

08:00 Wakker. Van Niki krijg ik een Griekse koffie en hoor ik dat er geen buffet is vandaag. Er zijn slechts drie kamers voor ontbijt. Dus krijgen we een persoonlijke bediening met gebakken ei.

Helaas voor de planning, maar vandaag wordt dan toch een werkdag. Na het ontbijt heb ik weer contact met Marco en vertel hem dat ik nog een aanpassing op de planning heb gemaakt. Het hotel in Ouranoupolis is geannuleerd. Ik las er slechte berichten over, ook over de wifi, en de dag ervoor (15 juli) gaan we de nieuwe website live zetten. Dat gaf geen goed gevoel en dus besluit ik wat zaken om te gooien en te kijken hoe het zal gaan.

De werkdag verloopt ook nu niet helemaal volgens plan. De ochtend gaat goed maar begin van de middag heb ik een flikker relatie met de verbinding. Wel, niet, wel niet. Het is 14:00 als ik de handdoek in de ring gooi en mij op bed laat vallen. Krijg toch allemaal de kolere!

Gelukkig koelt de airco mij af (I can't keep calm malaka, I am Greek) en ga ik even later naar buiten voor een koffie. Ik loop daarna wat door het dorp en zit net bij een beachbar aan het strand aan een freddo als Berry belt. Daar praat ik een tijd mee en ben dus weer bijgepraat op familiegebied (niet alles komt in de whatsapp groep natuurlijk).

Het avondeten wordt genuttigd bij Paris. Het is een zwoele avond en aan het eten houd ik klotsende oksels over en een lekke koppakking. Daar hebben meer mensen last van want ik zie vele papieren servetjes over de gezichten gaan. Christos vertelt dat we morgenavond misschien regen gaan krijgen. Minder goed voor de omzet bij de taverna maar goed voor het land want het is gortdroog.

Ik ga weer richting kamer waar de airco zachtjes al aan stond. Ik zap nog wat op tv en lig nog wat te lezen. Maar om 0:15 sluit ik dan toch echt mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2016 op een rijtje