Reisverslag  Dag 38 - Zaterdag 2 Juli 2016

 

08:30 Wakker. Als ik mij na een tijdje bij het ontbijtbuffet meld, zie ik al een rijkelijk gevulde tafel. Niki is alweer goed bezig geweest. Er zijn meer mensen in het hotel en het is druk op de parkeerplaats. De eerste dagjesmensen voor het strand komen ook al uit Volos want het is weekend. Ik heb een pracht plaatsje voor de auto en wil die niet verliezen. Scheelt wat geloop morgen met de spullen en hij staat lekker onder de bomen.

Dus besluit ik geen rit te maken. Morgen maak ik ook al een rit. De rit die ik had willen maken had op de vrijdag moeten plaatsvinden maar dat mocht niet zo zijn. Ik hou het dus op een wandeling na het ontbijt, afgesloten met een freddo. Dan pak ik mijn leesboek en kruip weg op een loungebankje en kijk hoe er steeds meer mensen naar het strand gaan. Het is hier grove kiezel en dat soort strand vind ik minder geslaagd. Dus de volgende duik in de zee zal op Thassos zijn.

In de middag is het dan tijd voor het verslag. Het is alweer een week geleden, allemachtig wat gaat de tijd snel! Dus, nadat Niki mijn kamer heeft schoongemaakt, gaat de airco aan en ga ik tikken. Het is nu 16:45 als ik helemaal bij ben en jullie weer wat te lezen hebben gehad. Morgen vertrek ik naar Rita en Yiannis in Ano Pedina. Daar zijn dan ook Ruth en Jaap en ik verheug mij enorm om ze morgen allemaal te mogen zien. Het is een rit van 4,5 uur dus prima te doen. De volgende update zal ook vanuit hotel Porfyron komen en dan zal ik meer duidelijkheid hebben over de planning. Tot dan, lieve kijkbuislezertjes, is het weer afwachten geblazen.

Ik test net de internetverbinding en die is retetraag. Ik zal dus de update vanavond laat of morgenochtendvroeg doen (zei hij hoopvol).

Wordt vervolgd...

Update live zetten? Ik dacht het niet! Ik heb hier internet met Parkinson, ja, nee, ja, nee. Vooral nee. En dus probeer ik niet meer, maar ga rondlopen en ga koffie zitten drinken. Dan omkleden en het avondeten. Bij Paris waar de tsipouro fles ook nu weer op tafel komt. Uiteindelijk neem ik er afscheid en krijg van Christos nog een cadeautje. Ik loop terug naar het hotel en sta nog even bij Niki in de keuken te praten. Die heeft nu een werkdag van 7:00 tot 23:30. Je moet hier wat om genoeg centen te verdienen. Ik neem nog een slaapmutsje bij een loungebar en ga daarna naar mijn kamer. Internet is nu redelijk en ik kan de site bijwerken (zoals jullie gezien hebben). Ik sluit om 1:30 mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2016 op een rijtje