Reisverslag  Dag 41 - Dinsdag 5 Juli 2016

 

Vandaag is weer een volledige werkdag. Ik ben om 8:30 beneden voor het ontbijt en hierna betrek ik mijn kantoor. Aangezien ik binnen weinig tot geen mobiele ontvangst heb, moet ik menigmaal naar buiten om telefonisch te overleggen.

Yiannis biedt mij een lunch en een tsipouro aan maar zelfs een biertje kan hij nu niet aan mij kwijt. In overleg met Rita kan ik wel een klein lunchje nuttigen. Als je dat aan Yiannis over laat dan krijg je nog een bord vol. Wel goed bedoeld, laat daar geen twijfel over bestaan!

En zo verstrijkt de dag, dat heb je met een werkdag. Ik doe veel maar het meeste valt onder bedrijfsgeheim of is niet uit te leggen. Uiteindelijk stop ik om 17:45 met werken. Vandaag heb ik wel een beslissing moeten nemen die mij zwaar valt maar niet aan te ontkomen valt.

Ik heb Ouranopolis moeten schrappen uit het schema. Dat gaat niet passen met het werk. Het weekend van 15-16-17 moet de nieuwe website in de lucht (www.vijfhart.nl gaat vernieuwd worden). En ik moet op zeker spelen qua internetverbinding. Dus heb ik Rita gevraagd of ik tot 19 juli mag blijven en dat kon. Daarna ga ik twee dagen bij de Meteora kloosters om daarna het schema weer op te pakken naar Thassos. Het is niet anders...

Ik fris mij even op en heb net een biertje als Ruth en Jaap terug komen. Het begint even te spetteren maar dat stelt uiteindelijk niks voor. We eten dus buiten en doen het natafelen op de bank binnen. De avond verstrijkt weer (te) snel en om 23:30 sluit ik mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2016 op een rijtje