Reisverslag  Dag 46 - Zondag 10 Juli 2016

 

08:30 Na een heerlijke nacht doe ik mijn ochtendzaken en ga dan naar beneden. Bij het ontbijt dit keer pannenkoekjes. Er bleek wat verwarring maar nu blijkt dat het gezin uit Israël vandaag vertrekt. Ik ben dus even later de enige gast.

Nadat ik een tijdje in de schaduw en in de zon heb zitten lezen en van een frappee heb genoten, ga ik naar binnen. Ik ga aan het verslag werken want het is alweer meer dan een week geleden dat ik jullie een update heb gegeven.

Tussendoor ben ik met Rita en Yiannis uit eten geweest in Elati. Ik ben nu terug en ben nu helemaal bij. Ik ga dus zo de site verversen. Het fotoalbum wil niet zo erg lukken, de kopieerslag van de foto's klapte er iedere keer uit. Nu is het wel gelukt en kan ik zo ook het fotoalbum bijwerken. De komende week blijf ik dus in Ano Pedina. Met een paar werkdagen en het live zetten van de nieuwe website in het vooruitzicht. En of ik de hele week de enige gast blijf? De volgende keer zullen jullie het lezen.

Wordt vervolgd...

Tja, de avond begint altijd weer sneller dan je wilt want dat betekent dat er weer een dag zijn einde nadert. Na een hele klein hapje (ik heb tenslotte een uitgebreide lunch gehad) ga ik weer eens lezen. Natuurlijk met een tsipouro erbij, dat is bijna standaard. Het is 23:45 als ik Yiannis en de buurman een goede nacht wens. Rita is al slapen en ik sluit ook niet veel later mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2016 op een rijtje