Reisverslag  Dag 48 - Dinsdag 12 Juli 2016

 

8:00 Ik zit al in het restaurant te lezen als Yiannis enigszins slaperig binnenkomt. Vandaag is een werkdag en er moet nog genoeg gebeuren dus wil ik snel aan de gang. Dus na het ontbijt ga ik achter de laptop zitten.

De redenen dat ik even "AFK" (Away From Keyboard, weg van het toetsenbord) ben zijn: bellen met de zaak (moet ik buiten doen ivm ontvangst), toiletbezoek, koffie ophalen (Rita wil brengen maar zo strek ik toch even de benen) en een kleine lunch.

Het is 18:00 als ik het werk neerleg. Ik ben goed gaar maar het werk moest gebeuren willen we vrijdag de nieuwe website klaar hebben. Ik ga heel even boven liggen maar val niet in slaap, er spookt voldoende door mijn hoofd. Na een douche ben ik enigszins verfrist en ga ik naar beneden.

Yiannis zorgt weer voor een lekkere hap en Rita voor het toetje. Ik zag beide wel bezorgd kijken naar mij vandaag want er waren wat momenten dat ik een verre van blij gezicht zal hebben getrokken. Ik krop dat niet meer op en hanteer de spreuk die ik ook op een t-shirt heb staan: "I can not be calm (malaka!), I am Greek". Gooi het er maar meteen uit, is een stuk beter voor je hartkleppen.

Op de bank merk ik dat ik inderdaad goed gaar ben. Dus na een kort verblijf op de bank wens ik Yiannis, Rita en de buurman (komt iedere avond bij Yiannis voor een hapje en drankje) een goede nacht. Ik sluit om 22:45 mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2016 op een rijtje