Reisverslag  Dag 60 - Zondag 24 Juli 2016

 

Het is 8:45 als ik wakker word. Na het ontbijt zoek ik een plekje op waar ik rustig kan genieten van een koffie. Aan het oude haventje is daar voldoende gelegenheid voor. Lekker ondertussen kijkend naar mensen, groepjes oude mannen die discussiëren en vissers die bezig zijn met hun netten.

Dan ga ik naar mijn kamer waar ik een tijdje lig te lezen totdat het tijd is voor de massage. Natuurlijk wil ik niet te laat zijn (en het wordt steeds drukker hier op de wegen met al die Oost-Europese gekken) en dus kom ik 15 minuten te vroeg aan. Maar Voula is er al en we kunnen meteen door. Ik vraag of ze, omdat ik toch eerder ben, wil afsluiten met een hoofdmassage. Dan betaal in de prijs zonder korting.

De massage was heerlijk, ik werd er weer ontspannen door. Ze nam meer tijd dan wat er op papier stond aangegeven. Uiteindelijk5 kwartier massage en van extra betaling wilde ze niks weten. Ik heb meteen voor donderdag om 13:00 weer een massage laten inplannen.

Thuis gekomen was ik de olie eraf en duik ik mijn bed in. Ik slaap direct. Als ik weer wakker word dan is de avond bijna aan het aanbreken. Ik eet vanavond thuis en besteed de avond dus vooral met lezen en wat spelletjes. Het is 23:30 als ik mijn luiken sluit.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2016 op een rijtje