Reisverslag  Dag 12 - Donderdag 14 Juni 2012

 

08:30 Wakker maar blijf nog even lekker liggen in mijn donkere kamer. Vandaag een relaxdag met massage. Dus na het ontbijt ga ik zelfs niet naar het centrum voor een bakkie maar lig op bed lekker te lezen. Ja, nu wel de verduistering opgeheven.

Iets voor twaalven loop ik naar het wellness gedeelte. Een Engelse vrouw verwelkomt mij en niet veel later lig ik op de massagetafel en wordt vakkundig onder handen genomen. Stevig waar dat noodzakelijk is om de spieren los te maken en daarna ontspannend. En dan is 90 minuten eigenlijk veel te kort. Maar aan alle goeds komt een eind en dus ook aan de massage.

Rozig ga ik op bed weer verder met lezen tot het eind van de middag. Dan loop ik naar het centrum voor een chocolade softijsje (daar wordt men happy van) en daarna een freddo. Terugkerend bij mijn kamer zit de oude baas weer tv te kijken maar het geluid staat nog zacht. Ik zeg met nadruk nog, want even later is er blijkbaar iets belangrijks en gaat het weer op standje oorverdovend. Net als ik er wat van wil gaan zeggen gaat het geluid uit. Waardoor weet ik niet maar ik heb de tv niet meer gehoord.

Ik ga voor de laatste avond weer naar Akrogiali en eet er weer heerlijk. Daarna neem ik afscheid van Konstadina, Stelios en hun vader achter de grill. Het is nog relatief vroeg maar het bed lonkt. Ik krijg een sms van mijn ouders dat ze in Meppel zijn. Dat komt goed uit want er moet een pc gereset worden thuis. Dat heb ik aan Pa uitgelegd en hij voltooid die taak ook keurig. Dan belt hij want er zijn problemen met mijn tv ontvanger. Ook daar heeft een herstart het gewenste resultaat. Zodoende is het toch 0:00 als ik mijn luiken sluit.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2012 op een rijtje