Reisverslag  Dag 27 - Vrijdag 29 Juni 2012

 

08:00 Ik ben wakker en na een opfrissing ben ik beneden. Daar ontdek ik totale rust, Akis nog niet wakker en de ontbijtkamer nog niet gedekt. Dus terug nar de kamer, boek gepakt, de voordeur ontsloten en buiten op het terras gaan zitten lezen. Niet veel later hoor ik gestommel en weet ik dat Akis snel met het ontbijt gaat beginnen. Maar eerst krijg ik een frappee van hem en zitten we buiten over de perziken te praten. Vorig jaar mopperde ze dat ze maar 45 cent per kilo kregen. Nu zijn ze blij als ze 30 cent per kilo krijgen!

Toula komt er met de meiden aan en ik ga naar de ontbijtkamer. Even snel een ontbijtje en dan aan het werk. Vandaag weer een werkdag. Het is even niet anders. Maar ook nu verzorgt Toula mij de gehele dag goed. Ik heb dit keer wel een pauze. Mijn systeem in Nederland staat bij te werken en dus kan ik nog wat aan het verslag werken. Want vandaag moet er ook een update komen. Gelukkig heb ik de afgelopen dagen al wat zaken ingetikt.

Maar eerst het werk weer en het is al snel 18:30 als ik uitlog van de zaak. Ach, weer wat uren van de vakantie terugverdiend. Ik blijf zitten maar mag nu aan het bier. Ik werk de laatste zaken van het verslag bij en heb nu, 19:38 in Griekenland, de zaak weer helemaal bij. Zo de site bijwerken en dan het kantoor opruimen. Komend weekend ben ik vrij en maandag vertrek ik naar Thassos. Dus halverwege volgende week zal ik pas weer een update doen of wat werken. Ik moet enkel zondag wat volleybalformulieren invullen en opsturen naar de NeVoBo. Maar dat mag de pret niet drukken. Morgen heb ik om ca 13:00 een afspraak met Athina en ga ik om 19:30 met Akis mee naar een training van de dansgroep.

Of dat allemaal werkelijkheid wordt? Blijf het volgen!

Ik heb de site bijgewerkt, heb mijn kantoor opgeruimd en ben naar mijn kamer gegaan. Daar heb ik het bad vol laten lopen en heb een tijd in bad gezeten. Daarna nog even op bed liggen soezen en toen naar het centrum gelopen voor een maaltijd. Die was weer uitstekelbaar en voldaan slof ik langs de vele bars op de boulevard. Toch zijn er ook hier een aantal gesloten en zit de jeugd bij een nieuwe bar "Cafe Liebe". Wel goeie muziek maar ik denk eerder aan mijn bed dan aan een paar drankjes. En dus loop ik door naar het hotel en ga nog even op bed liggen lezen. Mijn luiken sluiten om 0:15.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2012 op een rijtje