Reisverslag  Dag 62 - Vrijdag 3 Augustus 2012

 

10:00 Wakker. Ik maak een eigen ontbijtje maar dat kan enkel als ik eerst de supermarkt heb bezocht want het brood is op. Hierna natuurlijk een koffie met Tolis. Hierna gaan we achter de laptop zitten en kijken we naar zijn site PargaPalace.com. Hij wil wat wijzigingen doorvoeren en dat bespreken we nu even.

Ik weet nu wat hij wil en ga alvast even wat foto's bewerken. Maar ik werk vandaag niet heel veel aan de site, dat komt later nog wel. Wel maak ik een nieuwe opzet van de homepage, want dat rommeltje wat hij in 2009 zo graag wilde is mij een doorn in het oog. Ik laat hem de nieuwe opzet zien en hij is nu ook overtuigd dat dit hem moet worden. Daar rommel ik nog wat mee verder totdat mij ogen beginnen dicht te vallen.

Na een verkwikkend slaapje ben ik wel wat frisser maar toch nog erg lui. Ik blijf dus lekker op bed liggen lezen totdat de avond in valt. Tolis komt dan vragen of ik hem uit de brand wil helpen want er zijn Noorse gasten (moeder met dochter) die van de benedenverdieping weg willen vanwege geluidsoverlast van de Servische jongens. Als ik laat thuis kom is alles stil, maar blijkbaar zitten ze rond middernacht op het balkon en zijn wat luidruchtig. En zal dus wat moeten verschuiven, ook omdat een Italiaanse familie een kamer met 4 bedden moet hebben, en die bezit ik. Dus morgen weer een verhuizing, zoals het er nu naar uit ziet naar de eerste etage aan de buitenrand. Ik help hem met liefde uit de brand en hij is zichtbaar opgelucht.

Het is ondertussen alweer avond geworden, de dagen vliegen voorbij. Tolis zegt dat hij mij zal bellen als hij ergens in Parga in een bar zit. Ik ga eerst eten bij Sakis. Daarna krijg ik een geweldige after-dinner-dip en ik besluit richting mij kamer te gaan. Onderweg op de scooter heeft Tolis een sms gestuurd maar dat zal ik pas de volgende ochtend gaan ontdekken. Het is net middernacht geweest maar de Servische jongens zitten niet op het balkon. Nu plof ik op bed en al heel snel sluiten mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2012 op een rijtje